Cele mai mari magazine  Am grupat pentru tine cele mai mari magazine

Oferta  Pe acest site vei gasit produsele marilor magazine

Cele mai mari magazine  Am grupat pentru tine cele mai mari magazine

Oferta  Pe acest site vei gasit produsele marilor magazine

Produs  Sanatos

DAVERA® F&B RTU – Dezinfectant gata de utilizare, 1 litru

28.67lei

DAVERA® F&B este un dezinfectant, igienizant si dezodorizant eficient, pentru suprafete in general, dar si pentru suprafete si echipamente in contact cu alimentele. Este eficient si confera performante fungicide, bactericide si virucide.




DAVERA® F&B este un dezinfectant, igienizant si dezodorizant eficient, pentru suprafete in general, dar si pentru suprafete si echipamente in contact cu alimentele. Este eficient si confera performante fungicide, bactericide si virucide. Produsul are AVIZ BIOCID Nr. 2266BIO/02/12.24 eliberat de Ministerul Sanatatii - Comisia Nationala pentru Produse Biocide. Substante active: clorura de didecildimetilamoniu, concentratie in unitati metrice 0,34%; compusi cuaternari de amoniu, benzil-C12-C18-alchildimetil, cloruri, concentratie in unitati metrice 0,09%. Avantajele produsului: dezinfectant multi-suprafete (inclusiv suprafete care intra in contact cu alimentele) actiune virucida, fungicida, bactericida și sporicidă certificata ideal pentru echipamente de prelucrare a alimentelor eficient chiar si pe suprafete dure, neporoase fara aldehide si fenoli Domeniul de aplicare: DAVERA® F&B este folosit pentru igienizarea si dezinfectarea: suprafetelor – domeniul industrial/industria HoReCa/ colectivitati/ casnic; suprafetelelor in contact cu alimentele cum ar fi: ustensilele, vesela, sticlaria, blaturile si echipamentele din bucatarii, restaurante, cantine si alte locuri publice de servire a alimentelor; Mod de utilizare: Reglementarile impun ca toate suprafetele in contact cu alimentele trebuie sa fie curatate corespunzator, igienizate si dezinfectate pentru a proteja sanatatea publica de expunerea la pericolele bolilor transmise prin contaminarea incrucisata a suprafetelor murdare cu microorganisme infectioase. Contaminarea suprafetelor cu germeni are loc in procesul normal de pregatire, manipulare si a consumului de alimente. Orice suprafata care vine in contact cu carne cruda sau cu pestel poate fi contaminata cu bacterii precum E. coli.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0